IRODAI számítógépes alapok

TANFOLYAMAINK ONLINE FORMÁBAN IS INDULNAK FOLYAMATOSAN !


A képzés során gyakorlatorientált, felhasználói szintű számítástechnikai ismereteket nyújtunk, amelyek  elengedhetelenek a munkahelyi számítógéphasználathoz.

A tanfolyamokon az alábbi modulok elsajátíthatók el:

  • A számítógépes alapismeretek
  • Microsoft Word Szövegszerkesztő használata
  • Microsoft Excel Táblázatkezelő program használata
Tanfolyam óraszáma:    72 tanóra. 
A tanfolyam időtartama:      
 9 hét 
Intenzitása:                         heti 2x4 óra 
Csoport létszám:                 6-12 fő 
Az oktatás időpontjai: 
 kedd-csütörtök: 17.00-20.00   
Képzési díj:                           79 900 Ft 

Az egyes modulokat külön-külön is el lehet végezni!

Egy modul díja: 32 900.-Ft 

Következő induló tanfolyam

 

Jelentkezési lap

Egyéni képzés:

A tanfolyamok vagy csak az egyes modulok elvégzésére egyéni (1 fős) vagy mini csoportos (2-3 fős) formában is van mód. Ez esetekben az intenzitás és a kezdési időpontok szabadon választhatóak, az óraszámok az egyéni igényeknek és a tudásszintnek megfelelően alakíthatók.

Egyéni képzés díja:   4900 Ft / tanóra

Mini csoportos képzés díja:  2900 Ft / tanóra / fő

A hétvégi (szombati, vasárnapi) óradíj: + 250 Ft!

Oktatás helyszíne: Budapest, 1066 Teréz krt, a Nyugatinál.

Jelentkezni lehet: Budapest, 1066 Jókai u. 36.

 

Jelentkezési lap

Részletfizetési lehetőség!

Cégeknek, intézményeknek, csoportoknak egyedi feltételek mellett is szervezünk tanfolyamokat. → Tovább a kihelyezett képzésekhez!

Tanfolyamunkról további részleteket telefonon illetve e-mailben kérhet.

Tel.: +36 1 279 0239 
Mobil: +36 70 946 2056

Online jelentkezési lap

 

A képzés során elsájátítható ismeretekről bővebben:

1. Számítógépes alapismeretek :

A modult elvégző résztvevő megérti az IT legfontosabb fogalmait: megismeri a személyi számítógép hardver- és szoftverfelépítését, tisztába lesz az adattárolás, a memória fogalmával. Tudnia fogja, hogy mi az információs hálózat, ismerni fogja a számítógépes programok néhány gyakorlati felhasználási módját, valamint meg ismeri a számítógép-használattal összefüggő egészségügyi és biztonsági előírásokat is. Ezen felül megismeri a számítógép-használattal kapcsolatos jogi és biztonságtechnikai szempontokat is.

A résztvevők megszerezik a személyi számítógép és az operációs rendszer használatával kapcsolatos alapvető ismereteket; tudják módosítani a fontosabb beállításokat, használni a beépített súgófunkciókat, valamint kezelni a „nem válaszoló” alkalmazásokat, az Asztal parancsikonjait és az alkalmazásablakokat is. Ezen kívül könyvtárakat/mappákat tudjanak létrehozni, kezelni és rendszerezni, fájlokat és könyvtárakat/mappákat tudjanak másolni, mozgatni és törölni, fájlokat tömöríteni és kibontani. A résztvevők megismerik a számítógépes vírus fogalmát, valamint képesek vírusellenőrző szoftver használatára. Megismerik továbbá az operációs rendszeren belül elérhető egyszerű szövegszerkesztőket és nyomtatásvezérlő funkciókat is. (24 óra)

2. Szövegszerkesztés alapjai:

A modul elvégzésével a tanfolyamon résztvevők a számítógép szövegszerkesztő programjával dokumentumokat tudnak létrehozni, formázni, módosítani, szöveget másolni és mozgatni akár dokumentumon belül, akár több dokumentum között. Cél továbbá, hogy a résztvevők megismerjék a szövegszerkesztő-alkalmazások néhány más funkcióját is: tudjanak egyszerű táblázatokat létrehozni, képeket és rajzokat beilleszteni, vagy körlevelet létrehozni. (24 óra)

3. Táblázatkezelés alapjai:

A résztvevők a programmodul során elsajátítják a táblázatkezeléssel kapcsolatos ismereteket valamint képessé váljanak kisebb terjedelmű táblázatot megtervezni, létrehozni, módosítani, azon egyszerűbb műveleteket elvégezni. Megtanulnak továbbá diagramot készíteni, standard matematikai és logikai függvényeket alkalmazni, illetve képleteket létrehozni és használni. (24 óra)

4. Az Outlook  ismeretek:

A résztvevők megismerkednek az Outlook programmal történő elektronikus levelezés szolgáltatásaival, a névjegyalbum használatával, a csoportmunkát támogató eszközökkel és lehetőségekkel. Megtanulják, hogyan lehet együttműködni a csoporton belül, közös és egyedi címlistákat használni, találkozók időpontját egyeztetni, valamint az elektronikus üzeneteket nyomon követni valamint áttekintést nyernek a naptár és a feladatok önálló és csoportos használatáról.


 

(Számítógépes ismeretek - nyílvántartásba vételi szám: E-000558/2014/D030)


Powered by NetOffice