PÁLYÁZATÍRÓ TANFOLYAM

PÁLYÁZATÍRÓ ÉS PROJEKTMENEDZSER TANFOLYAM
(A felnőttképzési törvény hatálya alá nem tartozó képzés.)
 
 
Tisztelt álláskereső!

Az Európai Unió támogatási rendszerének működtetése és a Nemzeti Fejlesztési Tervek sikeres végrehajtása feltételezi, hogy a versenyszférában is legyenek olyan szakemberek, akik pályázatíróként, projektmenedzserként kezelni tudják a vállalkozásoknak szánt uniós források lehívását.

Milyen képzést kínálunk?


A pályázatírói, projektmenedzseri tevékenység eredményes végzéséhez javasoljuk a Dialógusház Oktató és Szolgáltató Kft. intenzív, gyakorlat-központú, kiscsoportos tanfolyamának elvégzését. A Dialógusház Oktató és Szolgáltató Kft. tanfolyama megfelel a közigazgatást elhagyó köztisztviselők, ügykezelők, közalkalmazottak, valamint a Munka Törvénykönyve hatálya alá tartozó munkavállalók foglalkoztatást elősegítő képzésének támogatására vonatkozó feltételeknek.

A képzési program jellege

Gyakorlat-központú, kiscsoportos képzés a versenyszféra iránt érdeklődő álláskeresőknek. A tanfolyam sikeres elvégzése esetén partnerünk, az Euro Partner City Centrum Kft. minden résztvevő számára munkalehetőséget biztosít!

A program célcsoportja

A közszférában tapasztalatot szerzett munkatársak felkészítése a versenyszférában való hasznos szakértői és operatív tevékenységre.

A beiskolázás javasolt szintje

Felsőfokú végzettség vagy - középfokú végzettség esetén - legalább 5 éves szakmai gyakorlat.

A képzés időtartama

Összesen 120 óra intenzív képzés, amelyből elmélet 40 óra, gyakorlat 80 óra. A tanfolyam 6 héten át zajlik, az egyhetes képzési blokkokat szintén egyhetes felkészülési és konzultációs időszakok egészítik ki. Egy képzési hét a hét 5 munkanapján napi 8 órát jelent, a hétvégék szabadok. A tanfolyam második hete vizsgával zárul.

A képzés helyszíne


Budapest, XII. ker., Törökbálinti út 13/A., kultúrált környezetben, jó tömegközlekedési kapcsolatokkal (8-as busz, 59-es villamos, 53-as busz, stb.), ingyenes parkolási lehetőséggel.

Az oktatói és szakértői háttér

Az oktatói és szakértői hátteret gyakorlott pályázatíró szakemberek, a magyar gazdasági élet és felsőoktatás prominens képviselői biztosítják, személyre szabott szervezetfejlesztési, karrier- és pszichológiai tanácsadás mellett.

Megszerezhető kompetenciák

  1. Gazdasági és pénzügyi ismerete
  2. Az európai uniós pályázatok rendszerei és megvalósításuk
  3. Vállalkozásfejlesztési ismeretek
  4. Emberierőforrás-tervezés
  5. Projektmenedzseri ismeretek
  6. Kommunikációs ismeretek
  7. Adminisztráció, munkadokumentációs ismeretek


A tanfolyam díja: 280 000 Ft / fő
A képzési díj Áfát tartalmaz!

Részletes információ és jelentkezés

Dialógusház Oktató és Szolgáltató Kft. részéről:
06-70-612-2448 számon Kovács Erzsébetnél, illetve az e-mail címen,
továbbá
a munkáltató, Euro Partner City Centrum Kft. részéről Nagy Imre kereskedelmi igazgatónál a 06-1-310-7081 vezetékes telefonszámon, a 06-30-952-2688 mobiltelefonon és az imre. e-mail címen.


Az Euro Partner City Centrum Kft. foglalkoztatási ajánlata pályázati munkára

Tisztelt álláskereső!

Az Euro Partner City Centrum Kft. az Euro Partner Group tagjaként európai uniós pályázatok írásával és menedzselésével, vállalkozásfejlesztéssel és pénzügyi tanácsadással foglalkozik. A cég alapítója, tulajdonosa, stratégiai és pénzügyi irányítója Horváth László ügyvezető igazgató, okleveles gépészmérnök, mérnök-közgazdász. Az operatív és szervezési ügyekkel Nagy Imre kereskedelmi igazgató, okleveles közgazdász foglalkozik. Mintegy 800 ügyfelünket egy 80 fős tanácsadói, szakértői hálózat szolgálja ki. A cég központja Budapesten, a XII. kerületben található.

Kiket várunk a csapatba?

A pályázatíráshoz, a vállalkozásfejlesztéshez és a projektmenedzseléshez a témák sokszínüsége miatt minden szakmából és minden korosztályból hatékonyan tudunk foglalkoztatni szakembreket. Tapasztalataink alapján törekszünk azonban arra, hogy az új munkatársak lehetőség szerint felsőfokú végzettséggel rendelkezzenek, vagy pedig - középfokú végzettség esetén - legyen legalább 5 éves munkatapasztalatuk a közszférában.

A foglalkoztatáshoz előírt képzési program


A pályázatírói és projektmenedzseri tevékenység sikeres végzéséhez szükségesnek tartjuk a velünk együttműködő, üzletpolitikánkat és szakmai igényeinket ismerő, azokat kielégítő Dialógusház Oktató és Szolgáltató Kft. intenzív, gyakorlatközpontú, kiscsoportos akkreditált képzési programjánka elsajátítását. A
Dialógusház Oktató és Szolgáltató Kft. tanfolyama megfelel a közigazgatást elhagyó köztisztviselők, ügykezelők, közalkalmazotta, valamint a Munka Törvénykönyve hatálya alá tartozó munkavállalók foglalkoztatást elősegítő képzésének támogatására vonatkozó feltételeknek.

Foglalkoztatási garancia

A fenti képzési programot sikeresen elvégző álláskeresőket az Euro Partner City Centrum Kft. foglalkoztatni kívánja pályázatíróként, vállalkozási menedzserként, határozatlan idejű megbízási szerződéssel, elsősorban vállalkozó formában.


Szeretettel várjuk az érdeklődőket és a hallgatókat!

A felnőttképzési törvény hatálya alá nem tartozó képzés.

Cégünk érdekes, kreatív és jövedelmező tevékenységet kínál a közszférában tapasztalatot szerzett olyan munkatársaknak, akik pályafutásukat a versenyszférában kívánják folytatni. Kérjük, olvassa át ezt a rövid tájékoztatót és további információért vegye fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségek egyikén, az Önnek legalkalmasabb formában.

Powered by NetOffice